Denne kampagne sælger hurtigt – Reserver din ordre nu

Ingefær Detox Fodplastre – Udstøder skadelige giftstoffer & væsker gennem fødderne

Tilbud

HØJDEPUNKTER

 • Udstøder skadelige giftstoffer & væsker gennem fødderne
 • Fremmer bedre søvn og øger energiniveauet helt naturligt  
 • ​Meget enkel at anvende og lavet af helt naturlige ingredienser. 
 • ​Anti-inflammatoriske egenskaber 
 • ​Kan mindske hævelser i ben & fødder 
 • Ingefær er meget effektiv mod ​hoste, influenza og generel sygdom 
 • ​100% tilfredshedsgaranti

mere om dealen

Hvorfor har vi dette tilbud?

Vi kender styrken i at afgifte kroppen, og ønsker at dele denne gave med dig! Helt ærligt ved vi, at du vil elske disse detox-fodplastre, og at du i fremtiden vil have flere til dig selv, dine venner og din familie. Denne promovering er til for at vise dig kraften i detox med dette køb en få en gratis tilbud.

DE HELT NATURLIGE INGEFÆR FODPLASTRE HJÆLPER MED AT FJERNE SKADELIGE GIFTSTOFFER FRA KROPPEN OVER NATTEN!

Hvor meget tid, penge, og kræfter bruger du på at få din energi tilbage og holde en sund livsstil? Bruger du penge måned efter måned på supplementer, læger og andre behandlinger? Det er ofte både tidskrævende og dyrt, ikke? Hvis du vil have et produkt der faktisk virker, og hjælper dig med dine problemer, skal du ikke lede længere!

Lavet af helt naturlige ekstrakter udvundet af planter og som kun indeholder naturlige ingredienser. Ingefær detox-plastrene er derfor
sikre at anvende og kommer fra helt naturlige ingredienser der rent faktisk udrenser din krop, uden at udsætte din sundhed for nogle risici!

Kunde Anmeldelser

Gina P.  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De her plastre virker helt sikker. Hver morgen hvor jeg vågnede op, efter at have sovet med plastrene på, var det som om de var fyldt med mudder. Så de trækker bestemt en hel masse ud! (Det er lidt skræmmende, hvor meget giftigt affald der svæver rundt i kroppen). Jeg har det allerede meget bedre. Jeg sover bedre og har meget mere energi. Jeg har tænkt mig at købe det fulde detox-sæt, da 5 dage bestemt ikke er nok til at udrense kroppen helt.t

Matthew T. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har afprøvet en håndfuld forskellige detox strategier, og dette er den første der anvender fodplastre. Hver gang jeg har brugt plastrene er de fulde af sort snavs om morgenen. En ting jeg har lagt mærke til er, at jeg sover bedre når jeg bruger plastrene. Jeg er meget glad for resultaterne og vil fortsætte med at bruge dem.

Judith L. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lette at anvende med usædvanligt gode resultater. En god måde at udrense kroppen! Jeg kunne mærke at udrensningen begyndte med det samme, da jeg satte plastrene på. En lille fodskrub om morgenen var nødvendig, men det var helt klart det værd.

100% Tilfredshedsgaranti

Vi er så sikre på, at du vil elske dette produkt, at vi tilbyder en risikofri 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide disse detox-plastre, giver vi dig en refundering.

Ofte stillede spørgsmål:

✓ Hvor mange pakker har jeg brug for, for virkelig at mærke udrensningen?
Dette afhænger virkelig af niveauerne af giftstoffer i din krop og miljø, men hvad vi har erfaret er, at de fleste mennesker har brug for mindst 3-5 sæt med 10 stk. (15-30 nætter i træk). Des mere konsistent du er med disse fodplastre, jo bedre er resultaterne! Derfor tilbyder vi dette enorme rabattilbud, så du kan opleve kraften af disse detox-plastre, uden at skulle bruge en masse penge.

✓ Er der nogle bivirkninger?  
Der er ingen generelle bivirkninger fra vores Ingefær Detox-fodplastre. Vores fodplastre indeholder kun naturlige ingredienser, der er allergivenlige og blide ved din hud. Hvis du er allergisk over for ingefær, anbefaler vi dog ikke at du anvender disse plastre.

✓ Hvor lang tid tager fragten?
Vi sender disse produkter over hele verden, og det afhænger af, hvor du bor. I gennemsnit (på grund af stor efterspørgsel efter dette produkt) tager forsendelse ca. 9-14 arbejdsdage.

✓ Hvad hvis jeg ikke kan lide produktet?
Vi er overbeviste om, at du vil elske disse detox-plastre, og det er derfor vi tilbyder en risikofri pengene-tilbage-garanti!

✓ Kan gravide kvinder anvende produktet?
Selvom vi tror på at ​​produktet er være helt sikkert, anbefaler vi, at du konsulterer en læge, før du bruger dem. Ukendte virkninger kan forekomme, hvis du er allergisk over for nogle af ​​de naturlige ingredienser. Som med ethvert produkt med sundhedsmæssige fordele, anbefaler vi kraftigt, at du konsulterer en læge.

✓ Hvornår udløber ingefær-plastrene?
Ingefærroden har utallige utrolige egenskaber. En af disse er, at den har en meget lang holdbarhed. Hvert sæt plastre vil holde i årevis, så længe du opbevarer dem i deres emballage og på et køligt, tørt sted. Så køb så mange som du vil, uden bekymringer om holdbarhed!

Simple Instruktioner

1. Rengør dine fødder

2. Påfør plaster puden på midten af foden

3. Lad Puden blive der 6-9 timer over natten

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dine ingefær detox-plastre, giver vi dig en fuld refundering! Vi tror på effektiviteten af ​​disse og er ikke bange for at gøre holdning til handling!

OBS: GRUNDET DET NUVÆRENDE COVID-19 UDBRUD, ER VI MORALSK FORPLIGTEDE TIL AT FORTÆLLE DIG, AT DISSE PLASTRE PÅ INGEN MÅDE KAN BEHANDLE ELLER KURERE CORONA-VIRUSSEN

OBS: Disse udsagn er ikke blevet evalueret af sundhedsstyrelsen. De er baseret på kundernes feedback og undersøgelser af ingefærs effektivitet.

 

OM DEALEN

Brugsanvisning:

 • Påfør plasteret en time før sengetid.
 • Vask og tør dine fødder, før du påfører plasteret
 • Tag et plaster, og træk langsomt papiret af.
 • Placer plasteret på fodsålerne eller det ønskede område af anden kropsdel. (Strømper kan om nødvendigt bæres)
 • Lad sidde i 8-10 timer og fjern derefter puden.
 • Tør overfladen af ​​med et vådt håndklæde, indtil det ikke længere er klistret.
 • Brugte plastre bliver mørkegrønne eller grålige, da de absorberer giftstoffer og affald fra din krop.
 • Fortsæt med at bruge hver nat, indtil misfarvningen af ​​puden mindskes.

Emballage:

 • 1 pakke x fod plastre (inkluderer 100 stk plastre, kan bruges 50 gange)

– – –

Udsalgsprisen er fra viralnord.com.

BETINGELSER

 • Levering & Tracking

* Senest 2-3 uger efter kampagnen afsluttes.
* Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden.
* Alle produkter sendes med tracking nummer.

 • Betaling

* Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis.
* Prisen er eksklusiv fragt (19 kr.) – uanset antal.

dealen sælges af

Direct Trading ApS
Cvr.: 36945850


Yderligere information

Mulighed

20 stk., 40 stk., 100 stk.

Ryd
Tilbud Slutter Om:
5 stjerner: Fremragende

Nyttig
Del
5 stjerner: Fremragende

Hurtigt og nem

Nyttig
Del
5 stjerner: Fremragende

Nyttig
Del